Køb bitcoin og kryptovaluta sikkert online

Bitcoin updates
Køb Bitcoin online og sikkert

Her på siden kan der bl.a læses om bitcoin og kryptovaluta. Så nu er tiden er inde til at få fingre i nogle bitcoin. Der findes allerede mange steder man kan betale med bitcoin, specielt online er der mange muligheder.

Kryptoupdate har lavet en liste over hvilke steder, der modtager bitcoin og kryptovaluta i Danmark.

Bitcoin og alle andre kryptovaluta, opbevares i en digital pung (wallet), så sørg for at oprette en bitcoin wallet, inden du går igang med at købe bitcoin. Sørg også for at læse vores guide til online sikkerhed og kryptovaluta.

Det er også muligt at trade (handle) med bitcoin og et væld af andre kryptovaluta. Det foregår på en kryptovaluta exchange og foregår på næsten samme måde som aktiehandel. I modsætning til aktiemarkedet, er kryptovaluta markedet åbent 24/7 365. De nedenstående steder, hvor der kan købes Bitcoin, er heftigt researchet og vi har selv brugt alle de services der linkes til. Alle de tvivlsomme sider er simpelthen sorteret fra denne liste.

For flere måder at købe bitcoin på, kan du besøge CryptoRunner, Danmarks største sammenligningstjeneste for kryptovalutaer.

Bitcoin FAQ

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er den første kryptovaluta. En kryptovaluta fungerer som en almindelig valuta (FIAT), forskellen er blot at kryptovaluta som Bitcoin er decentraliserede, så derfor er der ingen banker der kan regulere Bitcoin/blockchain. Se mere her hvis du vil vide mere eller blot købe Bitcoin.

Hvor køber jeg Bitcoin?

Du kan købe Bitcoin forskellige steder, se vores anbefalinger til hvor du kan købe bitcoin: køb bitcoin

Hvad koster det at købe Bitcoin?

Normalt betaler man generelt et gebyr i procent af hvad man handler for. Gebyret ligger typisk på et par procent. Vær skeptisk hvis det er højere end 6%.

Er det værd at købe Bitcoin?

Bitcoin kan være et investeringsobjekt eller til at betale online. Det er 100% op til dig at vurdere om Bitcoin er “pengene værd”.

Er det muligt at købe mindre en 1 Bitcoin?

Ja, en Bitcoin kan deles op i 100.000.000 satoshis. Du kan derfor købe én-hundred-milliontedel af en Bitcoin = 0.00000001 btc

Hvad var en Bitcoin oprindeligt værd?

Prisen på en Bitcoin var i 2010 helt nede på 0,0008 USD…..

Er det for sent at købe Bitcoin?

Det er aldrig for sent at købe Bitcoin, fordi den bliver handlet 24/7-365. Husk at man ikke behøver at købe en hel Bitcoin, men kan købe 0.001 Bitcoin.

Skal man betale skat af Bitcoin?

Som udgangspunkt skal man betale skat af fortjenesten, når man sælger Bitcoins, hvis disse er købt i investeringsøjemed. Det skal man ikke hvis de bare har stået på en wallet i årevis.

Kryptovaluta og Bitcoin exchanges

Køb kryptovaluta med kreditkort - brug deres hurtige og funktionelle UI

Binance blev grundlagt i 2017 og har efterhånden tilkæmpet sin en position blandt sværvægterne indenfor exchanges.

Binance er en kryptovaluta-handelsplatform. Der kan købes og sælges kryptovalutaer på en centraliseret exchange (børs). Der kan overføres Bitcoin, Ethereum og et væld af andre kryptovalutaer. Det er også muligt at købe Bitcoin (eller anden kryptovaluta) med kreditkort. Det er nemt og hurtigt og koster kun 2% i købsgebyr. Det er også muligt at købe Bitcoin med Mastercard, Apple Pay, samt bankoverførsel.

Binance har deres egen kryptovaluta Binance Coin (BNB), som selvfølgelig kan handles i flere forskellige trading pairs (BNB/BTC – BNB/ETH – BNB/NEO). Når man som bruger opbevarer BNB på Binance, får man rabat på gebyret man betaler for hver handler (som regel ca. 0.3%). Gebyret betales i BNB, helt automatisk.

Binance har også deres egen blockchain, Binance Chain. Binance Chain er en del af Binance´s langsigtede strategi, hvor der allerede er adgang til deres Binance DEX (decentralized exchange). Den gængse exchange er centraliseret og når der opbevares kryptovaluta på Binance, har man ikke selv kontrol over ens wallet. I fremtiden vil Binance være fuldt decentraliseret og som udgangspunkt, behøver man ikke at opbevare kryptovaluta i en wallet hos Binance. Derimod vil det være muligt at tilslutte f.eks en hardware wallet.

For nyligt har Binance udstedt deres egen Binance debit card. Det kan bruges som ethvert andet kreditkort, til online betalinger og kontant hævninger.

Binance kryptovaluta exchange - flot UI og muligt med stop-loss ordrer

Køb bitcoin med kreditkort, betal med DKK. 250 kryptovalutaer at trade med!

Kucoin blev lanceret i 2017. Har vel nærmest specialiseret sig i, at tilbyde de mindre kendte kryptovalutaer i handel.

Kucoin er en kryptovaluta exchange der er blevet bedre og bedre med tiden. Kucoin er ved at udvikle deres egen blockchain (KuChain), så det bliver muligt også at handle fuldt de-centraliseret. Der kan overføres Bitcoin, Ethereum og et væld af andre kryptovalutaer. Det er også muligt at købe Bitcoin (eller anden kryptovaluta) med kreditkort i DKK. Det er nemt og hurtigt og koster kun 3,5% i købsgebyr.

Kucoin har deres helt egen kryptovaluta (KCS) og det er muligt at betale handelsgebyr (pr. handel) i KCS, hvilket gør det en smule billigere. Når man opbevarer KCS på Kucoin, får man renter af den daglige, samlede værdi i handelsgebyrer. Jo flere KCS man holder, jo mere får man i rente. Det er ikke de store beløb man kan tjene, ca. $0,5/dagen, hvis man ejer ca. 1000 KCS. KCS kan også handles i flere forskellige trading pairs.

Det er muliugt at bruge både et begynder interface eller et interface for de mere erfarne tradere. Kucoin er også gået ind i DEFI (de-centralized finance), så det er muligt både at låne og udlåne kryptovaluta, samt deres helt egen staking platform (Pool-X) der giver gode procenter på at stake kryptovaluta.

God og funktionel UI. Stop-loss og margin trading er tilgængeligt.

Din Kommentar