Binance kryptovaluta børs

Køb kryptovaluta med kreditkort - brug deres hurtige og funktionelle UI

Binance blev grundlagt i 2017 og har efterhånden tilkæmpet sin en position blandt sværvægterne indenfor exchanges.

Binance er en kryptovaluta-handelsplatform. Der kan købes og sælges kryptovalutaer på en centraliseret exchange (børs). Der kan overføres Bitcoin, Ethereum og et væld af andre kryptovalutaer. Det er også muligt at købe Bitcoin (eller anden kryptovaluta) med kreditkort. Det er nemt og hurtigt og koster kun 2% i købsgebyr. Det er også muligt at købe Bitcoin med Mastercard, Apple Pay, samt bankoverførsel.

Binance har deres egen kryptovaluta Binance Coin (BNB), som selvfølgelig kan handles i flere forskellige trading pairs (BNB/BTC – BNB/ETH – BNB/NEO). Når man som bruger opbevarer BNB på Binance, får man rabat på gebyret man betaler for hver handler (som regel ca. 0.3%). Gebyret betales i BNB, helt automatisk.

Binance har også deres egen blockchain, Binance Chain. Binance Chain er en del af Binance´s langsigtede strategi, hvor der allerede er adgang til deres Binance DEX (decentralized exchange). Den gængse exchange er centraliseret og når der opbevares kryptovaluta på Binance, har man ikke selv kontrol over ens wallet. I fremtiden vil Binance være fuldt decentraliseret og som udgangspunkt, behøver man ikke at opbevare kryptovaluta i en wallet hos Binance. Derimod vil det være muligt at tilslutte f.eks en hardware wallet.

For nyligt har Binance udstedt deres egen Binance debit card. Det kan bruges som ethvert andet kreditkort, til online betalinger og kontant hævninger.

Binance kryptovaluta exchange - flot UI og muligt med stop-loss ordrer