Trading updates

Bitcoin kursen lige nu – Live opdateret

Bitcoin blev opfundet i begyndelsen af 2009. Den blev skabt af den sagnomspundne Satoshi Nakamoto, som ingen ved reelt hvem er og som kun er kendt dette pseudonym. Siden da har vi set bitcoin kursen gå fra et par cents, til en værdi på over $20.000 pr. bitcoin.

Trading updates

Kryptovaluta kurser i realtid

Hvis du overvejer at investere i bitcoin, ethereum eller andre kryptovalutaer, er det naturligvis vigtigt at følge med i kurserne på først om fremmest bitcoin, men også de kryptovalutaer du evt. har investeret i. Her er en forholdsvis simpel oversigt over de eksisterende kryptovalutaer. Kurserne er meget mere volatile i forhold til det traditionelle aktiemarked.

Trading updates

Kryptovaluta og bitcoin trading/handel

Når man investerer egne penge, skal man være opmærksom på, at det er en langvarig og relativt usikker proces. Der er INGEN der kan forudsige markedet og derfor skal huske at man aldrig, må investere mere end man kan tåle at tabe i sin privatøkonomi.

Bear market vs Bull market

Bear market – hvad er det?

Normalt betegner man et nedadgående marked for et ‘bear market’ og et opadgående marked for ‘bull market’. Man skal forestille sig, at bjørnen angriber nedad med kløerne, og tyren angriber opad med hornene.

Trading updates

Kryptovaluta og SKAT

Hvis man som privatperson har købt en digital kryptovaluta, som en valuta der skulle bruges til at betale med, eller evt. af egne ideologiske årsager, skal der ikke ske beskatning.

Trading updates

Kryptovaluta exchanges (børser)

Køb og salg af kryptovaluta foregår på særlige exchanges, en online børs, hvor der som ved traditionel aktiehandel, lægges ordrer ind i systemet. Der kan anvendes Bitcoin, Ethereum og USDT på alle exchanges.
Børserne er uafhængige af den ’almindelige’ børsverden, man kender, hvor aktier, obligationer, guld osv. bliver handlet.