Firi kryptovaluta børs

Firi-logo

Firi er en nordisk kryptovalutabørs, der blev grundlagt i 2017 af Thuc Tuan Hoang og Øyvind Kvanes med det formål at imødekomme behovet for en lokal kryptobørs.

Børsen giver dig mulighed for at købe og sælge kryptovalutaer som bitcoin, ethereum, cardano, litecoin, XRP, DAI (stablecoin), polkadot og solana.

Teamet bag Firi, bestående af erfarne udviklere, UX-designere og forretningsudviklere, har dedikeret sig til at skabe den største service til handel med kryptovalutaer i Norden. Firi, inspireret af det nordiske ord for "fyrtårn", stræber efter at være et ledende lys i den komplekse verden af krypto.

Firi

Med mere end 200.000 brugere i Norden fokuserer Firi på værdier som sikkerhed, enkelhed og engagement. Deres logo, inspireret af det historiske "Florin" - symbolet, symboliserer pålidelighed og åbenhed og repræsenterer deres mål om at gøre kryptoverdenen tilgængelig for alle.

Firi blev registreret hos Finanstilsynet i Norge som en kryptovaluta-børs- og depotløsning i 2019 og udvidede derefter deres registrering til Danmark i januar 2022. Med et fokus på sikkerhed og brugervenlighed stræber Firi efter at skabe en åben vej til opbygning af velstand gennem digital valuta.