Password manager – beskyt dine passwords

Praktiske værktøjer
Password manager- beskyt dine passwords

Hvis du ikke har en password manager, så er det på tide at du anskaffer dig en. Passwords bliver brugt til stort set alle de websites vi bruger og det er mere vigtigt end nogensinde, at du sikrer dig mod hackere og andre ubehagelige personligheder. Dine passwords er krypteret, selvom du har adgang til dem alle fra din PC og mobil. Så behøver du kun at huske 1 password, som er dit master password.

Den helt store fordel ved en password manager, er at du ikke behøver at indtaste de hjemmesider du besøger i browseren. Der kan nemt indtastes noget forkert og det er der helt sikkert nogle hackere der har luret. Hvis du havner på den forkerte side (en såkaldt phishing site), bliver dine login oplysninger opsnappet når du logger ind og før du kan foretage dig noget, er din konto blevet kompromitteret.

Hvis du vil opbevare kryptovaluta og evt. senere hen, begynde at handle med kryptovaluta, SKAL du anskaffe dig en password manager. At gøre som man plejer nytter ikke noget i det her tilfælde.

Du kan også gemme dine favorit bogmærker, som du også har adgang til fra alle dine enheder. Så kan du også gemme alle de interessante krypto sider du vil finde hen ad vejen. Desuden får du en auto-filler til alle de formularer der skal indtastet, når du opretter dig på en webside: navn, adresse tlf nr osv. Du kan udfylde hele formularer med et klik i Roboform!

Kryptoupdate anbefaler Roboform, hvilket er et virkelig godt værktøj og Roboform har eksisteret i mange år. Der kommer ofte updates til både desktop version og mobil versionen. Roboform koster $39.95 om året, så det er virkelig en billig pris at betale for at være sikker på nettet!