Kucoin kryptovaluta børs

Køb bitcoin med kreditkort, betal med DKK. 250 kryptovalutaer at trade med!

Kucoin blev lanceret i 2017. Har vel nærmest specialiseret sig i, at tilbyde de mindre kendte kryptovalutaer i handel.

Kucoin er en kryptovaluta exchange der er blevet bedre og bedre med tiden. Kucoin er ved at udvikle deres egen blockchain (KuChain), så det bliver muligt også at handle fuldt de-centraliseret. Der kan overføres Bitcoin, Ethereum og et væld af andre kryptovalutaer. Det er også muligt at købe Bitcoin (eller anden kryptovaluta) med kreditkort i DKK. Det er nemt og hurtigt og koster kun 3,5% i købsgebyr.

Kucoin har deres helt egen kryptovaluta (KCS) og det er muligt at betale handelsgebyr (pr. handel) i KCS, hvilket gør det en smule billigere. Når man opbevarer KCS på Kucoin, får man renter af den daglige, samlede værdi i handelsgebyrer. Jo flere KCS man holder, jo mere får man i rente. Det er ikke de store beløb man kan tjene, ca. $0,5/dagen, hvis man ejer ca. 1000 KCS. KCS kan også handles i flere forskellige trading pairs.

Det er muliugt at bruge både et begynder interface eller et interface for de mere erfarne tradere. Kucoin er også gået ind i DEFI (de-centralized finance), så det er muligt både at låne og udlåne kryptovaluta, samt deres helt egen staking platform (Pool-X) der giver gode procenter på at stake kryptovaluta.

God og funktionel UI. Stop-loss og margin trading er tilgængeligt.