Bitcoin guides

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin var den første, reelle kryptovaluta, verden stiftede bekendtskab med. Bag den stod den mystiske Satoshi Nakamoto, som ingen til dato ved, hvem er. Hans mål var at introducere en digital valuta, der kunne bruges som et sikkert betalingsmiddel på nettet, uden brug af mellemænd, som for eksempel banker og børser.

Bitcoin guides

Kryptovaluta: bitcoin ordbog og begreber

Kryptovaluta har en masse forskellige forkortelser og udtryk, som en krypto-nybegynder nemt kan fare vild i. De giver absolut ingen mening, når man støder på dem første gang, de bruges ofte i forkortet udgave, er på engelsk – og kan være en jungle at finde rundt i til at begynde med.

Bitcoin guides

Trezor hardware wallet guide

Det kan ikke nævnes ofte nok: En hardware wallet er næsten en absolut nødvendighed, hvis man vil opbevare bitcoin og kryptovaluta generelt. Køb en Trezor hardware wallet her.

Bitcoin guides

Ledger hardware wallet guide

En hardware wallet er næsten en absolut nødvendighed, i forbindelse med opbevaring af bitcoin og kryptovaluta. Det er uden tvivl den mest sikre løsning der findes.

Ledger Nano S Hardware Wallet

Hvad er en hardware wallet?

En hardware wallet sidder i computeren via et usb-stik og er derfor meget sikker. Hvis du mister din hardware wallet, kan du ALTID få adgang til dine kryptovaluta, ved at indtaste dit seed. Et seed består som regel af 12 eller 24 ord.