Kryptovaluta exchanges (børser)

Trading updates
Kryptovaluta exchanges oversigt

Køb og salg af kryptovaluta foregår på særlige exchanges, en online børs, hvor der som ved traditionel aktiehandel, lægges ordrer ind i systemet. Der kan anvendes Bitcoin, Ethereum og USDT på alle exchanges.

Børserne er uafhængige af den ’almindelige’ børsverden, man kender, hvor aktier, obligationer, guld osv. bliver handlet. For at kunne handle kryptovaluta på en kryptovaluta exchange, skal man oprette dig som bruger med en konto. Der findes rigtig mange exchanges, så det er godt at vide, hvilke som er pålidelige og fungerer godt. Kryptoupdate har testet de exchanges vi lister her.

Det er lidt paradoksalt, at alle de store og kendte exchanges er centraliserede, når kryptovaluta og Bitcoin slår sig op på at være DE-centraliseret. Det er bl.a derfor at de fleste exchanges efterhånden har oplevet at blive hacket. Det er ikke muligt på en de-centraliseret exchange. Derfor er de fleste exchanges begyndt at udvikle decentraliserede exchanges, som et alternativ til deres allerede eksisterende handelsplatform. Det er bestemt også løsningen på langt sigt.

Ikke alle kryptovaluta børser tilbyder alle kryptovaluta

Nogle børser (exchanges) har et stort udvalg af kryptovaluta, andre et begrænset. Nogle børser har specialiseret sig i f.eks kun at tilbyde handel med Ethereum tokens.

Fælles for dem alle er, at man kan sætte en ordre ind i systemet (den ønskede købs- eller salgspris). Dette kan være i Bitcoin eller USDC. Hvis der bliver fundet en køber til ordren, går handlen igennem. Hvis ikke, bliver ordren liggende i systemet, indtil der er en køber til den valgte salgspris. Det samme gør sig gældende, når du vil sælge kryptovaluta, bare med omvendt fortegn. Her kan du købe bitcoin.

Oversigt over bedste og mest sikre bitcoin exchanges

Køb kryptovaluta med kreditkort - brug deres hurtige og funktionelle UI

Binance blev grundlagt i 2017 og har efterhånden tilkæmpet sin en position blandt sværvægterne indenfor exchanges.

Binance er en kryptovaluta-handelsplatform. Der kan købes og sælges kryptovalutaer på en centraliseret exchange (børs). Der kan overføres Bitcoin, Ethereum og et væld af andre kryptovalutaer. Det er også muligt at købe Bitcoin (eller anden kryptovaluta) med kreditkort. Det er nemt og hurtigt og koster kun 2% i købsgebyr. Det er også muligt at købe Bitcoin med Mastercard, Apple Pay, samt bankoverførsel.

Binance har deres egen kryptovaluta Binance Coin (BNB), som selvfølgelig kan handles i flere forskellige trading pairs (BNB/BTC – BNB/ETH – BNB/NEO). Når man som bruger opbevarer BNB på Binance, får man rabat på gebyret man betaler for hver handler (som regel ca. 0.3%). Gebyret betales i BNB, helt automatisk.

Binance har også deres egen blockchain, Binance Chain. Binance Chain er en del af Binance´s langsigtede strategi, hvor der allerede er adgang til deres Binance DEX (decentralized exchange). Den gængse exchange er centraliseret og når der opbevares kryptovaluta på Binance, har man ikke selv kontrol over ens wallet. I fremtiden vil Binance være fuldt decentraliseret og som udgangspunkt, behøver man ikke at opbevare kryptovaluta i en wallet hos Binance. Derimod vil det være muligt at tilslutte f.eks en hardware wallet.

For nyligt har Binance udstedt deres egen Binance debit card. Det kan bruges som ethvert andet kreditkort, til online betalinger og kontant hævninger.

Fordele

 • Har deres egen kryptovaluta
 • Har både Binance og Binance DEX
 • Security fund der dækker kunders tab
 • Binance debit kort

Ulemper

 • Centraliseret exchange
 • Binance har tidligere været hacket - deres fond dækkede alle tab

Opret konto hos Binance

Opret konto hos Binance – der kan indbetales med bank overførsel, med kredit kort og kryptovaluta (Bitcoin, Ethereum osv)

Binance kryptovaluta exchange - flot UI og muligt med stop-loss ordrer

Indbetaling

 • Bankoverførsel
 • Kreditkort - 3,5% i gebyr
 • Kryptovaluta

Udbetaling

 • 0.0005 BTC i udbetalingsgebyr
 • Andre gebyrer: 0.10% Taker Fee • 0.10% Maker Fee

Køb bitcoin med kreditkort, betal med DKK. 250 kryptovalutaer at trade med!

Kucoin blev lanceret i 2017. Har vel nærmest specialiseret sig i, at tilbyde de mindre kendte kryptovalutaer i handel.

Kucoin er en kryptovaluta exchange der er blevet bedre og bedre med tiden. Kucoin er ved at udvikle deres egen blockchain (KuChain), så det bliver muligt også at handle fuldt de-centraliseret. Der kan overføres Bitcoin, Ethereum og et væld af andre kryptovalutaer. Det er også muligt at købe Bitcoin (eller anden kryptovaluta) med kreditkort i DKK. Det er nemt og hurtigt og koster kun 3,5% i købsgebyr.

Kucoin har deres helt egen kryptovaluta (KCS) og det er muligt at betale handelsgebyr (pr. handel) i KCS, hvilket gør det en smule billigere. Når man opbevarer KCS på Kucoin, får man renter af den daglige, samlede værdi i handelsgebyrer. Jo flere KCS man holder, jo mere får man i rente. Det er ikke de store beløb man kan tjene, ca. $0,5/dagen, hvis man ejer ca. 1000 KCS. KCS kan også handles i flere forskellige trading pairs.

Det er muliugt at bruge både et begynder interface eller et interface for de mere erfarne tradere. Kucoin er også gået ind i DEFI (de-centralized finance), så det er muligt både at låne og udlåne kryptovaluta, samt deres helt egen staking platform (Pool-X) der giver gode procenter på at stake kryptovaluta.

Fordele

 • Muligt at trade med 250 kryptovalutaer
 • Staking og lending er muligt på platformen
 • Kuchain er ved at blive udviklet

Ulemper

 • Har været hacket før (alle kunders tab blev dækket og der er jævnlige updates)
 • Ingen bankoverførsel

KuCoin exchange kan også bruges på mobil!

KuCoin har en app der kan bruges på mobilen, nemt og hurtigt!

God og funktionel UI. Stop-loss og margin trading er tilgængeligt.

Indbetaling

 • Kreditkort - betaling i DKK
 • Bitcoin - kryptovaluta

Udbetaling

 • 0.0004 BTC udbetalingsgebyr
 • Andre gebyrer: 0.10% Taker Fee - 0.10% Maker Fee

Køb Bitcoin med kreditkort

Changelly blev lanceret allerede i 2015 og er en non-custodial instant kryptovaluta exchange, altså en exchange der ikke opbevarer kunders kryptovaluta. Istedet foregår det ved instant swap imellem 2 kryptovalutaer til den bedst mulige pris.

Der kan købes Bitcoin til et gebyr på 4% og der kan swappes til mange forskellige kryptovaluta, til kun 0,25% pr. handel (eller swap). Det foregår instant og til den pris, man får vist inden man laver et swap. Changelly køber kryptovaluta til den bedste pris på de exchanges der er tilføjet: Binance, Bittrex, Poloniex og HitBTC

 

Det er nemt og hurtigt og kan gøres direkte på deres hjemmeside. Følg instruktionerne og køb din første Bitcoin eller kryptovaluta idag.

Der kan handles over 90 forskellige kryptovalutaer på Changelly og der kan bruges en fixed rate eller en floating rate, når der handles/swappes på deres platform. Følg guiden og beslut hvad der er den foretrukne løsning.

Fordele ved Changelly

 • Handler/swaps koster kun 0,25% i gebyr
 • Nem brugerflade

Ulemper ved Changelly

 • Lidt højt gebyr for køb af Bitcoin
 • Er ikke en regulær exchange (se nedenfor)

Opret konto hos Changelly

Opret konto på Changelly og kom igang med at swappe og handle med kryptovaluta

Nem brugerflade gør det simpelt at handle med kryptovaluta

Indbetaling

 • Kreditkort - Danske kroner
 • Kryptovaluta (fra din egen wallet)

Udbetaling

 •  0.0001 BTC i udbetalingsgebyr
 • Andre gebyrer: 0.86% Taker Fee - 0.86% Maker Fee