Kryptovaluta børser/exchanges

Trading updates
Kryptovaluta exchanges oversigt

Køb og salg af kryptovaluta foregår på særlige kryptovaluta exchanges, en online børs eller handelsplatform om man vil. Der handles som ved traditionel aktiehandel, hvor der lægges købs- eller salgsordrer ind i systemet. Der kan anvendes Bitcoin, Ethereum og USDT på alle handelsplatforme.

Derudover kan der trades i mange andre forskellige kryptovaluta. Det er også muligt at veksle FIAT til bitcoin vha. kreditkort. Der skal laves KYC (know-your-customer) hvis der skal veksles vha. kreditkort, så hav pas eller kørekort parat.

Børserne er uafhængige af den “almindelige” børsverden, man kender, hvor aktier, obligationer, guld osv. bliver handlet. For at kunne handle kryptovaluta på en kryptovaluta exchange, skal man oprette en bruger. Der findes rigtig mange handelsplatforme/børser/exchanges, så det er godt at vide, hvilke som er pålidelige og fungerer godt. Kryptoupdate har gennemtestet de platforme vi lister her.

Det er lidt paradoksalt, at alle de store og kendte børser er centraliserede (også kendt som CEX), når kryptovaluta og bitcoin slår sig op på at være DE-centraliseret. Det er bl.a derfor at de fleste CEX børser efterhånden har oplevet at blive hacket. Det er ikke muligt på en decentraliseret exchange (DEX). Derfor er de fleste platforme og børser begyndt at udvikle decentraliserede setup, som et alternativ til deres allerede eksisterende handelsplatform. Det er bestemt også løsningen på langt sigt og brugerne kan samtidig optjene passiv indtægt, ved at stille deres indestående til rådighed for andre brugere. Dette kaldes også DEFI (decentralized finance) og er en del af fremtidens finansielle setup.

Hvis du gerne vil igang med at trade kan du læse mere om at købe bitcoin her.

Oversigt over bedste og mest sikre bitcoin exchanges

Køb kryptovaluta med kreditkort - brug deres hurtige og funktionelle UI

Binance blev grundlagt i 2017 og har efterhånden tilkæmpet sin en position blandt sværvægterne indenfor exchanges.

Binance er en kryptovaluta-handelsplatform. Der kan købes og sælges kryptovalutaer på en centraliseret exchange (børs). Der kan overføres Bitcoin, Ethereum og et væld af andre kryptovalutaer. Det er også muligt at købe Bitcoin (eller anden kryptovaluta) med kreditkort. Det er nemt og hurtigt og koster kun 2% i købsgebyr. Det er også muligt at købe Bitcoin med Mastercard, Apple Pay, samt bankoverførsel.

Binance har deres egen kryptovaluta Binance Coin (BNB), som selvfølgelig kan handles i flere forskellige trading pairs (BNB/BTC – BNB/ETH – BNB/NEO). Når man som bruger opbevarer BNB på Binance, får man rabat på gebyret man betaler for hver handler (som regel ca. 0.3%). Gebyret betales i BNB, helt automatisk.

Binance har også deres egen blockchain, Binance Chain. Binance Chain er en del af Binance´s langsigtede strategi, hvor der allerede er adgang til deres Binance DEX (decentralized exchange). Den gængse exchange er centraliseret og når der opbevares kryptovaluta på Binance, har man ikke selv kontrol over ens wallet. I fremtiden vil Binance være fuldt decentraliseret og som udgangspunkt, behøver man ikke at opbevare kryptovaluta i en wallet hos Binance. Derimod vil det være muligt at tilslutte f.eks en hardware wallet.

For nyligt har Binance udstedt deres egen Binance debit card. Det kan bruges som ethvert andet kreditkort, til online betalinger og kontant hævninger.

Binance kryptovaluta exchange - flot UI og muligt med stop-loss ordrer

Køb bitcoin med kreditkort, betal med DKK. 250 kryptovalutaer at trade med!

Kucoin blev lanceret i 2017. Har vel nærmest specialiseret sig i, at tilbyde de mindre kendte kryptovalutaer i handel.

Kucoin er en kryptovaluta exchange der er blevet bedre og bedre med tiden. Kucoin er ved at udvikle deres egen blockchain (KuChain), så det bliver muligt også at handle fuldt de-centraliseret. Der kan overføres Bitcoin, Ethereum og et væld af andre kryptovalutaer. Det er også muligt at købe Bitcoin (eller anden kryptovaluta) med kreditkort i DKK. Det er nemt og hurtigt og koster kun 3,5% i købsgebyr.

Kucoin har deres helt egen kryptovaluta (KCS) og det er muligt at betale handelsgebyr (pr. handel) i KCS, hvilket gør det en smule billigere. Når man opbevarer KCS på Kucoin, får man renter af den daglige, samlede værdi i handelsgebyrer. Jo flere KCS man holder, jo mere får man i rente. Det er ikke de store beløb man kan tjene, ca. $0,5/dagen, hvis man ejer ca. 1000 KCS. KCS kan også handles i flere forskellige trading pairs.

Det er muliugt at bruge både et begynder interface eller et interface for de mere erfarne tradere. Kucoin er også gået ind i DEFI (de-centralized finance), så det er muligt både at låne og udlåne kryptovaluta, samt deres helt egen staking platform (Pool-X) der giver gode procenter på at stake kryptovaluta.

God og funktionel UI. Stop-loss og margin trading er tilgængeligt.

Køb krypto med kreditkort på Nordens største krypto børs

Firi blev grundlagt i 2018 i Norge og er blevet launchet på det danske marked

Firi er en kryptovaluta handelsplatform. Som alle andre børser, kan der købes og sælges kryptovalutaer. Det er nemt at overføre bitcoin, ethereum og et væld af andre kryptovalutaer til Firi. Når KYC er udført, er det muligt at købe f.eks bitcoin med kreditkort.

Firi understøtter MitID, som gør appen nem og sikker at bruge. Appen er simpel og perfekt til nybegyndere på kryptovaluta markedet!

#BørsTrust Score Handelsvolume sidste 24 timerLandGrundlagtOfficial Website