Ledger Nano S hardware wallet

Bitcoin guides
Køb en hardware wallet fra Ledger

En hardware wallet er en absolut nødvendighed, i forbindelse med opbevaring af bitcoin og kryptovaluta.

Det er uden tvivl den mest sikre løsning der findes. Ledger har været på markedet i årevis og er en stor spiller indenfor hardware wallets.

Deres Ledger Nano S har været en stor succes og de har for nyligt lanceret Ledger Nano X, som er en del dyrere end S modellen. Ledger Nano S koster 449 DKK og Ledger Nano X kan fås til 889 DKK. Det virker som ret rimelige priser, i forhold til hvad man får for pengene.

Læs mere om hvordan en hardware wallet fungerer. En hardware wallet skal være tilgængelig i computeren, når der overføres kryptovaluta og bitcoin. Alle transaktioner skal bekræftes fysisk på wallet og der skal indtastes pinkode, inden det er muligt at sende kryptovaluta. Dette ekstra lag er ekstremt svært at omgå.

Vi anbefaler at man køber direkte hos producenten, da der kan være pillet ved en hardware wallet du køber på f.eks Ebay eller Den Blå Avis. Du aner faktisk ikke hvem der har haft fingre i den hardware wallet der lander hos dig og derfor vil der være (omend en lille) risiko for at du allerede er hacket når du modtager din hardware wallet.

Du kan bestille en Ledger Nano S direkte på Ledger´s hjemmeside (449 DKK): Køb en Ledger Nano S

Køb en hardware wallet her

Ledger Nano S
Ledger Nano S