Ledger Nano S Plus hardware wallet

Ledger Nano S Plus
Ledger Nano S Plus

Ledger har netop frigivet deres nye hardware wallet med det mundrette navn Ledger Nano S Plus. Ledger har været på markedet med hardware wallets i mange år og har i øjeblikket 3 forskellige modeller på markedet.

Ledger Nano S Plus er vel egentlig bare en opgradering af den velkendte Ledger Nano S. Men flot er den og er en væsentlig opgradering i forhold til den “gamle” Ledger S model.

En af de mest væsentlige features der er blevet opgraderet, er muligheden for at have op til 100 forskellige wallets installeret på enheden. Et af de største problemer med S-modellen, var at der kun kunne installeres 3 (!) wallets på den, så hver gang en ny wallet skulle tages i brug, var det nødvendigt at afinstallere en anden wallet på enheden.

Wallets kan fjernes og tilføjes efter behov og det har ingen indflydelse på de kryptovaluta der bliver opbevaret på en hardware wallet, men det er en bøvlet procedure set fra et bruger synspunkt. Det burde ikke være pga. plads på enheden at brugerne er begrænset. Prisen er også en del lavere end de tidligere modeller. Ledger Nano X kan også have op til 100 apps installeret, men koster næsten det dobbelte. Ledger Nano S Plus koster kr 599 og kan købes her.

Til sammenligning koster Ledger Nano S modellen kr 449 og Ledger Nano X koster kr 1099.

  • Op til 100 apps installeret (eller wallets)
  • 128×64 px skærm
  • USB-C
  • Certified secure chip (CC EAL5+)
  • NFTs kan administeres i hardware wallet
  • Udvikler-venlig

Video om Ledger Nano S Plus

Din Kommentar