Bitcoin kursen lige nu – Live opdateret

Trading updates
Bitcoin kursen live opdateret!

Bitcoin blev opfundet i begyndelsen af 2009. Den blev skabt af den sagnomspundne Satoshi Nakamoto, som ingen ved reelt hvem er og som kun er kendt dette pseudonym. Siden da har vi set bitcoin kursen gå fra et par cents, til en værdi på over $20.000 pr. bitcoin i 2017 og lige omkring $42.000 pr. bitcoin i 2021.

Bitcoin er den første digitale kryptovaluta nogensinde udgivet, såvel som den mest populære. Bitcoin (BTC) er baseret på blockchain teknologi og er designet til at give brugerne mulighed for at gemme og overføre værdi, uden at det kræver et mellemled eller centraliserede institutioner såsom banker.

Når det kommer til fundamentale, skinner Bitcoin lysere end de fleste kryptovalutaer og er klart den mest kendte blockchain af alle.

Bitcoin er den mest accepterede kryptovaluta med en stor margin og er den grundlæggende kryptovaluta, som næsten alle andre valutaer veksles med – hvilket gør det til den mest succesfulde. Dog er andre populære kryptovalutaer blevet skabt, bl.a Ethereum som også er en meget anvendt kryptovaluta.

Powered by TradingView