Kryptovaluta kurser i realtid

Trading updates
Live opdaterede bitcoin og kryptovaluta kurser

Hvis du overvejer at investere i bitcoin, ethereum eller andre kryptovalutaer, er det naturligvis vigtigt at følge med i kurserne på først om fremmest bitcoin, men også de kryptovalutaer du evt. har investeret i.

Her er en forholdsvis simpel oversigt over de eksisterende kryptovaluta kurser i realtid. Kurserne er meget mere volatile i forhold til det traditionelle aktiemarked og i modsætning til aktiehandel, er markedet åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Man skal først og fremmest være opmærksom på, at når kurserne på bitcoin falder eller stiger, sker det tilsvarende for bitcoin. Forklaring på dette, er at istedet for at handle i kr eller $, bruger man simpelthen bitcoin til at købe en given kryptovaluta. Dette kan dog også gøres med $ eller f.eks ethereum som er den mest udbredte kryptovaluta  efter bitcoin.

Når man skal angive beløb mindre end 1 bitcoin, angives dette i satoshi. 100.000.000 satoshi er præcis en bitcoin. Man kan altså købe lige nøjagtig det antal kryptovaluta man ønsker.

For at komme igang, gå venligst til vores side med kryptovaluta børser.

Tip! Alle exchanges/børser har kurs oversigter på deres hjemmesider. Tjek de bedste kryptovaluta exchanges.

# KryptovalutaPrisÆndring 24H Market CapVolume 24HSupplyPris graf(7D)

Højeste stigning / fald over de sidste 24 timer

KryptovalutaPrisÆndring24H
KryptovalutaPrisÆndring24H
Bitcoin fear and greed index