Bitcoin updates

Bitcoin ETF: En letforståelig guide

Bitcoin ETF, eller Exchange Traded Fund på dansk, har været et betydningsfuldt emne inden for kryptovalutaverdenen. Lad os tage et nærmere kig på, hvad Bitcoin ETF er, hvordan det har udviklet sig over tid, og hvilken indflydelse det har haft på prisen af bitcoin.

Bitcoin updates

Bitcoin pris stigende i 2023

Bitcoin kursen har oplevet en bemærkelsesværdig stigning i starten af 2023, efter et hårdt og nedadgående år i 2022. Fra oktober 2022 og frem faldt kursen markant, men siden årsskiftet er kursen kun gået opad. I dag ligger værdien af en enkelt bitcoin på over 20.000 dollar, hvilket repræsenterer en stigning på 26 procent siden årsskiftet.

Bitcoin updates

Køb bitcoin og kryptovaluta sikkert online

Nu har du læst en masse om bitcoin og kryptovaluta. Tiden er inde til at få fingre i nogle bitcoins. Der findes allerede mange steder man kan betale med bitcoins, specielt online er der mange muligheder. Bitcoins og alle andre kryptovaluta, opbevares i en digital pung, så sørg for at oprette en bitcoin wallet, inden du går igang med at købe bitcoins.

Bitcoin updates

Hvad er kryptovaluta og blockchain?

En digital møntenhed, fx bitcoin, findes ikke som en fysisk mønt eller seddel, som vi kender dem fra vores penge i tegnebogen. En bitcoin og kryptovaluta i det hele taget er i virkeligheden en computerskabt kode, der sendes videre igennem et avanceret, krypteret computernetværk – blockchain.