Praktiske værktøjer

Kryptovaluta kurser opdateret

Kurs oversigten på Kryptoupdate har fået en opdatering med real time kurser og mere information om de enkelte kryptovalutaer. Det er nu muligt at se pris, marketcap, daglig handelsvolume osv for enhver kryptovaluta.

Kryptovaluta browser

Brave kryptovaluta browser

Kryptoupdate anbefaler Brave browser, der findes på markedet lige nu. Drop din Chrome eller Firefox browser idag og prøv en helt ny oplevelse. Brave belønner brugerne med deres egen kryptovaluta (BAT) – se nuværende pris.

Praktiske værktøjer

Bitcoin og kryptovaluta betaling i Danmark

Efterhånden som bitcoin kryptovaluta bliver mere og mere udbredt, er der flere butikker og webshops, der er begyndt at modtage både bitcoin og andre kryptovaluta som betalingsmiddel. Betalingsløsningerne bliver bedre og bedre og efterhånden findes der også plugins til webshops.

Praktiske værktøjer

Nyttige kryptovaluta apps

Der findes en lang række forskellige apps, som vil gøre arbejdet nemmere når du handler med kryptovaluta på en exchange. Kryptoupdate.dk har samlet en liste med apps vi selv bruger dagligt.

Praktiske værktøjer

Kryptovaluta videoer

Find de bedste kryptovaluta videoer der omhandler alt fra bitcoin og ethereum, til analyser af kryptovaluta og blockchain industrien.