Brave kryptovaluta browser

Kryptovaluta browser
Download en ny browser idag og bliv belønnet!

Kryptoupdate anbefaler Brave browser, der findes på markedet lige nu. Drop din Chrome eller Firefox browser idag og prøv en helt ny oplevelse. Brave belønner brugerne med deres egen kryptovaluta (BAT) – se nuværende pris. Der er integreret wallet og adblocker i Brave Browser og den er virkelig lynhurtig.

Brave browser

Brave browseren har indbygget adblocker og det virker fantastisk. Der bliver virkelig blokeret for reklamer, til gengæld viser Brave deres egne reklamer, men her er den store forskel, at brugerne bliver betalt for hver eneste reklame som de klikker på (det er frivilligt, der er ingen tvang og det kan slås fra). Der kommer popups i browseren, men de kan ganske nemt lukkes, hvis det ikke er interessant. Adblocker kan de-aktiveres hvis man absolut vil se reklamer på en given side.

Visning af reklamer kan også de-aktiveres, så man ingen reklamer ser overhovedet.

Udbetalingen sker i deres egen kryptovaluta Basic Attention Token (BAT). Der er indbygget wallet i browseren og der kan nemt udbetales til f.eks Uphold. Brave er bygget på Chrome browseren, så det er muligt at bruge de samme udvidelser man er vant til at bruge. Brave understøtter også den meget udbredte MetaMask wallet som udvidelse. Brave kan bruges både på desktop og mobil. Basic Attention Token (BAT) kan også bruges til at sende drikkepenge, til de sider man syntes skal belønnes. Det kunne f.eks være ens favorit youtube kanaler. BAT kan bl.a købes på Binance kryptovaluta børs og Kucoin kryptovaluta børs

  • basic-attention-token
  • Basic Attention
    (BAT)
  • Price
    $0.255
  • Market Cap
    $379.36 M

BAT har en max supply på 1.500.000.000 tokens. Basic Attention Token (BAT) er et ERC-20 token og hører hjemme på Ethereum blockchain. BAT kan handles på Binance kryptovaluta børs.

Din Kommentar