Bitcoin pris stigende i 2023

Bitcoin updates
Bitcoin updates

Bitcoin prisen har oplevet en bemærkelsesværdig stigning i starten af 2023, efter et hårdt og nedadgående år i 2022. Fra oktober 2022 og frem faldt kursen markant, men siden årsskiftet er kursen kun gået opad. I dag ligger værdien af en enkelt bitcoin på over 20.000 dollar, hvilket repræsenterer en stigning på 26 procent siden årsskiftet. Faktisk ramte kursen $25.250 for et par dage siden. Det betyder også, at bitcoin-kursen har krydset 25.000 dollar-grænsen igen, hvilket vil glæde mange bitcoin-investorer.

Bitcoin-kursen er ikke den eneste digitale valuta, der har oplevet medvind i starten af 2023. Ethereum, som er den næststørste digitale valuta, er steget med 29 procent i år alene. Det er en positiv udvikling for kryptovaluta-markedet som helhed.

Analytikere peger på, at investorernes positive forventninger til det makroøkonomiske billede er en af årsagerne til den øgede interesse for mere risikable investeringer, herunder kryptovaluta.

Jake Gordon, en analytiker hos Bespoke Investment Group, har udtalt til Reuters, at “efter et hårdt år for krypto i 2022, ser vi nu den omvendte trend”. Det tyder på, at investorernes tillid til kryptovaluta-markedet er ved at vende tilbage. Så måske ser vi her starten på et bull marked.

Det skal bemærkes, at bitcoin-kursen toppede i november 2021 med en værdi på over 69.000 dollar. På daværende tidspunkt var Ethereum omkring 4.300 dollar værd. Selvom markedet stadig er langt fra dette niveau, er stigningen i starten af 2023 et positivt tegn for kryptovaluta-markedet og bitcoin-investorer.

Se flere kryptovaluta kurser i vores kryptovaluta kurs oversigt.

Din Kommentar