Gratis kryptovaluta på Binance

Gratis kryptovaluta
Gratis kryptovaluta

Binance er en kryptovaluta børs der gik i luften tilbage i august 2017. De tilbyder $3 i gratis kryptovaluta vouchers på deres platform, hvis man er i stand til at svare på quiz spørgsmål om krypto. Der er et par korte videoer brugerne har adgang til, hvor svarene findes i.

Kun nye brugere kan optjene gratis kryptovaluta

Dette er udelukkende for nye brugere af Binance. Det er selvfølgelig ikke et stort beløb, men stadig et beløb man kan trade med på platformen. Desuden er det muligt samtidig at lære om hvad kryptovaluta er, udover hvad der kan findes på Kryptoupdate. Så sørg for at se videoerne inden quizzen sættes i gang.

Efter oprettelsen af en bruger på Binance, vil man få adgang til deres [Learn & Earn], som nemt kan findes i dashboard på Binance. Hvis quizzen klares, bliver funds overført til ens konto indenfor 2 timer. Tjek [Reward history] for at se om overførslen er gået igennem.

Se daglige handelsvolume og hvilke kryptovaluataer der handles på Binance her. Kryptoupdate anbefaler Binance som har været på markedet siden 2017 og har deres egen kryptovaluta BNB. F.eks kan brugere få lavere handels gebyrer hvis kontoen indeholder mere end 1 BNB. Det er også muligt at bestille et kreditkort, der fungerer nøjagtig som et Dankort/VISA kort. Når der overføres f. eks bitcoin eller ethereum til [Funding wallet] kan der hæves direkte på kortet i en hæveautomat.

Dansk Binance/BNB community på Telegram kan findes her: BNB community – Danmark

Din Kommentar