Betaling med bitcoin og kryptovaluta i Danmark

Praktiske værktøjer
Betaling med bitcoin og kryptovaluta i Danmark

Bitcoin og kryptovaluta bliver ofte forbundet med computer geeks, kriminalitet og ekstremt volatile pris kurser. Men interessen fra en række store banker i både udlandet og i Danmark er kraftigt stigende. Den underliggende blockchain-teknologi som bitcoin og andre kryptovalutaer er bygget på, kan desuden bruges til en hel vifte af andre brancher.

Efterhånden som bitcoin og kryptovaluta bliver mere og mere udbredt, er der flere butikker og webshops der modtager bitcoin og andre kryptovaluta som betalingsmiddel. Betalingsløsningerne bliver bedre og bedre og efterhånden findes der også plugins til webshops (Quickpay og Shopify), så der nemt kan modtages kryptovaluta som betaling. Paypal er også sprunget på krypto bølgen, der her i 2021 for alvor tager fart. Der er også flere konkurrenter til Paypal på vej, her kan bl.a nævnes Utrust (UTK).

Mange danskere er hoppet med på kryptovaluta bølgen, som skyller ind over os, Bitcoin værdien er røget i vejret, med kraftige stigninger i 2017 og 2021. Men hvis bitcoin og kryptovaluta, skal udbredes mere til den almindelige dansker, skal man selvfølgelig kunne betale i den “virkelige” verden. Berlingske Tiden undersøgte i 2015 om det var muligt at leve en hel dag på bitcoin og det viste sig vist at være at større problem. Det har dog siden ændret sig og mulighederne har udviklet sig siden 2015.

Her på siden kan du finde en oversigt over, hvor du kan betale med bitcoin og andre kryptovalutaer i Danmark. Listen er opdateret manuelt og der skal tages forbehold for de steder der er tilføjet. Tjek på forhånd på deres hjemmeside om oplysningen er korrekt og at de modtager bitcoin som betalingsmiddel.

Det er også muligt at få et kreditkort til udbetaling af kontanter, eller betaling i butikker, dagligvare butikker osv. Det er bl.a løsninger som Wirex kreditkort og Trastra kreditkort

Kender du en butik eller ejer du selv en webshop/butik/cafe der modtager bitcoin og kryptovaluta betaling, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Så vil vi hurtigst muligt tilføje til oversigtskortet.

Webshops i DK der modtager bitcoin og kryptovaluta

Duelhost.dk – Webshop – Smedeland 7, 2600 Glostrup – Der tilbydes hosting og webhotel http://www.duelhost.dk

Imania.dk – Webshop – Algade 35B, 9000 Aalborg – Forhandler af udstyr til mobiltelefoner http://www.imania.dk

Mackabler.dk – Webshop – Filmbyen 14d, 2650 Hvidovre – Forhandler af kabler til mac http://www.mackabler.dk

iQSnooker.dk – Webshop – Nyborgvej 565, 5220 Odense SØ – Forhandler af snooker udstyr http://www.iqsnooker.dk

Powercube.dk – Webshop – Havnealle 39, 8700 Horsens – Forhandler af praktiske stikdåser http://www.powercube.dk

Studyshop.dk – Webshop – Agerhatten 16B, 5220 Odense SØ  – Forhandler af udstyr til studie http://www.studyshop.dk

Håndværkere i DK der modtager bitcoin og kryptovaluta

Jlmbyg.dk – Håndværker – Algade 35B, 9000 Aalborg – Der tilbydes alle former for bygningsarbejde http://www.jlmbyg.dk

Tatovører i DK der modtager bitcoin og kryptovaluta

Tatto-liz.dk – Tatovør – Irisvej 1, 3600 Frederikssund – Der tilbydes tatovering i eget studio http://www.tatto-liz.dk

Tilføj firma/webshop til oversigten